De oplossing van Dutchcowgirls [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel

Iedereen heeft het wel eens gehad: inbraak, brand of waterschade. Ik ook, vorig jaar nog. Toen is mijn wasmachine overgelopen, terwijl ik even boodschappen aan het doen was. Hele huis zeiknat, wat een drama. Ik heb alle muren opnieuw moeten verven en een nieuwe vloer moeten leggen. Voor twee euro heb ik toen bij de bouwmarkt een waterslot gehaald, zodat dat nooit meer kan gebeuren. Als ik geweten had dat die dingen bestonden had ik dat natuurlijk veel eerder gedaan.

De oplossing van Dutchcowgirls [Adv]

Oke, dit is natuurlijk onzin, want a) ik ben een notoir onhandige klusser en b) ik kan prima overweg met mijn wasmachine. Maar toch: op de nieuwe site www.deoplossingvan.nl staan allerlei handige en simpele oplossingen voor inbraak, brand en waterschade.

Bijvoorbeeld dat je je afzuiger beter uit kunt zetten als je gaat flamberen of dat je je adresgegevens niet zichtbaar aan je koffer moet hangen. Als je er zelf ook een briljante tip hebt, kun je hem daar achterlaten. Goede ideeën worden namelijk beloond: een vakjury looft eind juni 5000 euro startkapitaal uit voor het beste idee en de publiekslieveling vangt 500 euro. Posten dus.