Liefde tussen Bekende Nederlanders in nieuwe film ‘Verliefd op Ibiza’ [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel

Zon, zee, strand en liefde; daar draait het om in de nieuwe film van Johan Nijenhuis ‘Verliefd op Ibiza’.  Johan is bekend van onder andere Costa! en Volle Maan. De opnames van de film moeten nog beginnen, maar alle acteurs werden afgelopen dinsdag bekend gemaakt op het party-eiland Ibiza voor een select groepje mensen. Iedereen werd door transavia.com naar de hippe club Blue Marlin gebracht, waar hapjes, drankjes en de zon al klaarstonden. transavia is de officiële sponsor van de film. De match tussen de 2 was snel gemaakt; transavia vliegt naar zonnige oorden, waar je niet alleen met vrienden kunt genieten maar ook heerlijk verliefd op elkaar kunt zijn. Niet alleen pers kon met de, tot dan toe, top secret cast kletsen, maar ook prijswinnaars van transavia.com konden een drankje met ze drinken onder de zon. 

Regisseur Johan Nijenhuis zegt “Ibiza is een eiland waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht je leeftijd. 30-ers willen 20-ers zijn, 20-ers lijken 30 en 50 is het nieuwe 40. Ik wilde de losbolligheid van het eiland naar voren brengen in de film. Het is een film met veel hoofdrollen en waar verschillende verhaallijnen elkaar uiteindelijk tegenkomen.

Liefde tussen Bekende Nederlanders in nieuwe film ‘Verliefd op Ibiza’ [Adv]

Jan Kooijman en Kim Feenstra verliefd
In Verliefd op Ibiza spelen Jan Kooijman en Kim Feenstra een verliefd voetbalstel die een huis op Ibiza hebben gekocht. Het is voor hen beiden hun ontgroening op het witte doek. Willeke van Ammelrooy speelt de oma van Jan en hij zegt hierover “Ik was best geïntimideerd toen ik een auditie met Willeke moest doen. Ze heeft zoveel ervaring en denk dat ik veel van haar zal leren”. Kim zegt daarnaast over Jan “Ik denk dat veel vrouwen jaloers zullen zijn dat ik de vriendin van Jan mag spelen!”. Ze speelt de verwende voetbalvrouw van hem. Als derde werd Kimberly Klaver gepresenteerd. Zij speelt een “pittige, scherpe en uitdagende vrouw”. We zijn benieuwd wat daar allemaal gaat gebeuren.

Voor altijd zusjes
Ook is een rol weggelegd voor Gigi Raveli, Marly van der Velden en Sanne Vogel. Zij spelen 3 halfzusjes met allen een andere moeder. Gigi geeft aan “In de film bitch ik mijn halfzusje, gespeeld door Marly, best vaak af, maar in het echt vinden we elkaar heel aardig hoor!”. De vader van de 3 zussen wordt gespeeld door Rick Engelkes. Hij speelt een oude vergane popster van 55 die niet volwassen wil worden. “Hier kan ik me best in vinden, haha”, aldus Rick. David Lucieer speelt de man van Gigi. Het is een hele lieve, ietwat sullige man die in haar schaduw staat, maar het leven herontdekt op Ibiza.

transavia is de officiële sponsor van de film. De low cost luchtvaartmaatschappij verzorgt vluchten naar zomer- en winterbestmmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse zee. In Nederland is transavia marktleider op de vakantievliegmarkt. Ze vliegen vanaf Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven. Transavia.com is in 1965 opgericht als Transavia Holland. Sinds 2003 zijn zij volledige dochter van KLM, dat deel uitmaakt van AIR FRANCE KLM Groep. Binnen de groep opereren zij zelfstandig op de markt.