KantoorKaravaan gaat crowdfunden

KantoorKaravaan gaat crowdfunden

Steun de campagne en ga zelf een dag werken in de natuur

Vorig artikel Volgend artikel

De KantoorKaravaan startte in 2015. Met een grote en een kleine caravan. Werken & vergaderen mogelijk maken in de natuur. De mens een beetje dichterbij brengen & bewuster maken van de waarde van de natuur. Geen tiny house, maar een echte “tiny office”. Wat heb je tenslotte nodig? Een dak boven je hoofd, je laptop, verbinding met internet en goede koffie. En het feit dat je midden in de natuur zit, maakt er een one-of-a-kind ervaring van.

Best logisch dat het beeld van de off-the-grid caravan de hele wereld overging via de media. Nu is het tijd om door te pakken. Meer caravans, meer plekken in de natuur en er echt een duurzame business van maken. Daarom ook hèt moment voor een financiële boost via een crowdfunding campagne.

Doel
Met de campagne wil de KantoorKaravaan geld ophalen om een vintage caravan om te bouwen tot volwaardige werk en vergaderplek. Ook hier wordt gekozen voor een duurzame aanpak. Upcyclen in plaats van nieuw. Je bijdrage wordt meteen omgezet in een werkdag (of dagen) in de natuur. Komend seizoen kun je werken in het Amsterdamse bos of het prachtige Roggebotstaete in Dronten.

Schermafdruk 2016-04-03 22.43.41

Van donatie tot strippenkaart
Je kunt op verschillende manieren bijdragen, met een klein of groot budget. Naast het feit dat je hiermee de KantoorKaravaan een duwtje in de rug geeft, is het ook nog eens een goede deal. Alle opties zijn gebaseerd op 25% korting ten opzichte van de normale prijzen. De strippenkaart zelfs 35%!

€ 20: donatie, 10% korting op je eerste boeking
€ 45: werkplek voor een halve dag
€ 85: werkplek voor een hele dag
€ 155: teamwerkplek (max 3 personen) voor een hele dag
€ 350: teamwerkplek voor brainstorm / vergadering (max 6 personen), inclusief biolunch.
€ 1000: strippenkaart voor 14 dagen werken in de natuur.
Ervan uitgaande dat het een succes wordt, volgt er ook een zomerfeest, met alle funders!

OnePlanetCrowd
De crowdfunding campagne loopt via Oneplanetcrowd en wordt gesteund door de ASN bank. Onlangs haalde Peerby ("huren van je buren") via hetzelfde platform binnen 24 uur 1 miljoen euro op! OnePlanetCrowd is het grootste duurzame crowdfundingplatform van Europa met meer dan 16.000 investeerders en is actief in Nederland en Duitsland. Het biedt ondernemers verschillende financieringsmodellen, met converteerbare leningen, voorverkoop en donaties.

Ja, ik ben fan!
Zelf werkte ik afgelopen zomer een keer in de KantoorKaravaan. Op een zomerse dag op het strand in IJburg, en sindsdien ben ik fan. Ik heb de KantoorKaravaan op verschillende locaties bezocht; bij de Metaalkathedraal in Utrecht en op de Ceuvel in Amsterdam. Steeds weer een bijzondere & inspirerende ervaring. Een initiatief wat op een sympathieke manier de wereld een beetje beter maakt en wat gerund wordt door een bevlogen team. Zoals eerder gezegd, een one-of-a-kind werkplek. En ik weet zeker, als je het zelf ervaart, dan word jij ook fan.. Dus, waar wacht je nog op?