Canon: Power to Generation M [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel

Onlangs introduceerde Canon haar eerste spiegelloze camera, de Canon EOS M. Een gloednieuw model, waarmee Canon inspeelt op de laatste trends en ontwikkelingen.

De EOS M is een compacte camera en daardoor makkelijk mee te nemen en eenvoudig in gebruik. Maar dankzij de mogelijkheid tot verwisselbare objectieven en de grote sensor, levert hij wel haarscherpe beelden in spiegelreflexkwaliteit. Ook is het mogelijk met een set van creatieve filters jouw foto's snel te voorzien van een persoonlijke handtekening en de juiste sfeer neer te zetten. Zo kun je elk verhaal op de juiste manier vertellen.

Om deze lancering te vieren, heeft Canon vijf unieke talenten samengebracht. Elk van deze creatieve pioniers laat in een korte video zijn of haar visie op moderne fotografie zien. Daarbij gebruikmakend van origineel en inspirerend fotografisch werk, geschoten met de Canon EOS M. Kijk ook eens hier: canon.nl/EOSavontuur.

Canon: Power to Generation M [Adv]

Hieronder vind je een deze video's. Canon vroeg cake entrepreneur Lily Vanilli om haar interpretatie van landschapsfotografie te geven met de EOS M. We zien hoe ze in Oost-Londen spulletjes inslaat om een op Wayne Thiebaud geïnspireerde taart te bakken.