No sillicones?

No sillicones?

Is de perfecte borst size nog steeds leading voor vrouwen? En silliconen promotie dus orde van de dag? Moet je de plastic bags plaatsen als je het gevoel hebt dat je niet mee kunt met de celebs?

Waarom je laten lijden door je omgeving? Is er niet zo´n ouderwetse spreuk: op ieder potje past deksel, dus ook op cup a (en dan heb ik het nog niet eens over size HH tot en met… Ook prima toch). Don´t touch it!

En als je er wel wat aan laat doen ben je in mijn ogen een slachtoffer van een brainwash industrie, indoctrinatie van je body en mind. En we doen er allemaal aan mee. Zie de sportschool. Ik herinner me een pilates instructrice waarvan ik me echt afvroeg of ze bij een exercise met de buik op de mat niet een keer helemaal leeg zou lopen! Sportvrouwen voorzien van plastic. Dat is toch helemaal not done.. Being active, werken en zweten met je lijf, gezond eten, maar wel kunstmatigheid toestaan.

Ook zoiets: The Swan. Weleens gezien op tv? Een soort reality show voor lelijke eendjes (who sais so?) die omgeturnd worden tot supermodels. Wat is daar nog echt aan? Ja, die paar tranen vooraf omdat ze eigenlijk doodsbang zijn voor mr. chirurg. Of misschien die tranen na afloop, mits de raanbuis nog functioneert, wanneer ze hun lover weer terugzien (heb je wel eens op de kinderen gelet? Die weten niet eens meer waar ze moeten kijken. What happende to mammy?).

Plastic fantastisc blijft een illusie. Misschien verzet ik me wel tegen de Amerikaanse invloed, geheel passend bij alle andere maakbare emoties. Guess what: emotie is niet maakbaar! Dit komt van binnenuit en is niet eens tastbaar. Dat is juist het unieke van jou als mens. Tuurlijk, het gras bij de buur(vrouw) is altijd groener en vooral beter bedeeld, maar het groeit pas echt goed als de ondergrond levensvatbaar en natuurlijk is…

Reacties (2)

 

 • Hear hear!

  Er zijn helaas genoeg vrouwen (of: misschien allemaal?) die zich qua uiterlijk laten beïnvloeden door de media en de mening van anderen. Ik heb daarin één van de voordelen van ouder worden gevonden: het kan me steeds minder schelen! :) (wat overigens niet betekent dat ik voortaan zonder make-up, in joggingbroek, naar buiten ga, ik heb ook mijn grenzen.)

  Wo 10 sep 2008, 15:04


  • ilona

  Ik zou eerder mijn borsten laten verkleinen, al de mannen die daar alleen maar naar staren enzo..

  Wo 10 sep 2008, 15:38

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veld


Gerelateerde video's

 • Music & Body tijdens Music & Bits

Mooi gevonden

Heb jij de nieuwe Walther Isaacson al gelezen? En zo ja wat vond je er van? #boek


Dutch Cowgirls TV

Border_top
Border_bottom

Laatste reacties


Poll

Hoe vaak verstuur jij een tweet op Twitter?


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de DCG nieuwsbrief:


Zoeken


Upcoming


Badges

Subscribe with Bloglines Add to Google
RSS Feed

Hosted by Nines