Where Chefs Eat: Beste eetplekken volgens top chefs wereldwijd

Vorig artikel Volgend artikel

Iedereen wilt zo veel mogelijk uit een reis halen. Goed eten is vaak voorwaarde nummer één. Opzoek naar de beste tentjes in de stad. Dit lukt soms, maar zeker niet altijd. Daarom is er Where Chefs Eat: Een voedsel encyclopedie met de favoriete eetervaringen van top chefs van over de hele wereld. Een nieuwe eetgids die voorkomt dat jij in Londen bij de snackbar belandt.

Where Chefs Eat: Beste eetplekken volgens top chefs wereldwijd

Van IJslandse hotdogs in Reykjavik tot de beste noodles in Tokyo: 700 bladzijdes met de beste restaurants en tentjes van over de hele wereld. Geselecteerd door de mensen die eten het beste kennen: meer dan 400 top chefs. Een boek met meer dan 2300 tips uiteenlopend van kraampjes tot luxe restaurants en ontbijt tot late-night. Bedacht door voedselcriticus en co-founder van The World’s 50 Best Restaurants awards Joe Warwick. 

De perfecte gids voor de culinaire reiziger en een must have voor elke voedsel liefhebber. Where Chefs Eat is online verkrijgbaar.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies