Glamour the restaurant

Vorig artikel Volgend artikel

Op een nog geheime locatie in Amsterdam opent 'fashion magazine' Glamour 23 september een restaurant. Het is de eerste glossy die een eigen restaurant opent. Waarom een restaurant is de vraag die veel mensen stellen. "Omdat eten de mode is en deze kans voorbijkwam," aldus hoofdredacteur Karin Swerink "Een restaurant past in mijn filosofie om more than a magazine te zijn. Ik wil dáár zijn waar onze lezers zijn."

Glamour the restaurant

Swerink wil een mix van duur en betaalbaar. "In het blad maken we een mix van Prada en Zara, dat willen we ook in het restaurant. Denk aan patat met champagne of oesters met cola-light." Of dat nou een lekkere combinatie is betwijfel ik. Zelf heb ik liever oesters met champagne en patat met cola light. Het gaat toch om de reputatie die dit soort voedsel heeft. Het restaurant moet ‘een stukje New York, een beetje Sex and the City’ in de binnenstad van Amsterdam worden.

Op 25 september komt de eerste editie van Glamour Living uit, een halfjaarlijkse glossy over wonen, reizen en koken. "Dat heeft niet direct iets met het restaurant te maken maar het heeft ons wel geïnspireerd doordat we meer bezig waren met eten en koken." Maar toch denk ik dat het een publiciteitsstunt is voor Glamour Living. We merken het vanzelf, ik ben benieuwd. Een spetterende presentatie in een Glamour gepimpt restaurant is natuurlijk wel erg, tja Glamour

bron: Elsevier

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies