Yoga en.., what's next?

Yoga en.., what's next?

Ja, als we alles kunnen combineren, we bezig zijn met onze mind en onze body, dan kunnen we natuurlijk ook aan de erotische yoga. Waar ligt de bron van dit verleidelijke verhaal? Inderdaad, de USA. Okay, Kamasutra is al eeuwenoud, maar dit is toch weer even wat anders. Een soort 'erotische mindfullness'.  

De One Taste Urban Retreat uit San Francisco en New York brengt dit genot (?). Een 3-voudige oefening met 1) yoga 2) meditatie en 3) orgasme meditatie. Dus mmmmmmmmmmm-en en ooohhhmmmmen met je partner tijdens een ehh.. hoogtepunt.
Maar, wat kwam ik deze week tegen in een aankondiging voor de open dag van een Nijmeegs centrum voor groei en ontwikkeling (Cordium)? Ook de polder is wakker geworden: Massage en seksualiteit.
Ik citeer: "Seksuele energie is de meest krachtige energie die we bezitten, we zijn er uit geboren. In alle vrijheid en zonder ballast kunnen genieten van seksualiteit en intimiteit geeft voeding, kracht rust en inspiratie.
Massage is een mooie en goede ingang om intimiteit en seksualiteit binnen jezelf en een relatie te ontdekken en te verbeteren. Tijdens de opendag wordt er in een uur een introductie gegeven in de massage stijl "Aanraken en Ontvangen", aldus Cordium.

Nu ben ik inderdaad niet de persoon om naar zo'n open dag te gaan (bovendien heb ik een fantastisch excuus: de welbekende familiedag!), maar het prikkelt mij wel. Mentaal in dit geval.

Misschien is A'dam ook al bezig met de seksuele mantra's (any Cowgirl?). Zo niet, dan kun je in ieder geval online alles volgen op de site van OneTaste. best interessant eigenlijk. Ik luister in ieder geval nog steeds met rode oortjes en houd de meditatie voor solo sessie zonder lust..

Reacties (6)

 

Reageren

  • E-mail adres wordt niet getoond

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

    * Verplicht veld


Gerelateerde video's

  • 50 Tinten Grijs Amazon spoof in Saturday Night Live
  • Consumenten psychologie

Mooi gevonden

Heb jij de nieuwe Walther Isaacson al gelezen? En zo ja wat vond je er van? #boekLaatste reacties


Poll

Hoe vaak verstuur jij een tweet op Twitter?


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de DCG nieuwsbrief:


Zoeken


Upcoming


Badges

Subscribe with Bloglines Add to Google
RSS Feed

Hosted by Nines